Instructorii ProAdrenaline

Toma Coconea și Dan Toterman sunt instructori atestați de AZLR și au o mare experiență în activitatea de pregătire a elevilor-piloți de parapantă. Mai jos, puteți să îi cunoașteți și să aflați câteva detalii despre ei:

Dan Toterman

Atunci când zbor cu parapanta mă simt liber și împlinit, sunt în contact direct cu natura, zborul îmi dă energie, resurse și încrederea că în viață poți să treci peste orice greutăți și să continui cu zâmbetul pe buze…

În surt timp am reușit să ”răspândesc virusul” și mai mulți prieteni mi-au urmat pasiunea, devenind și ei piloți de parapantă cu acte în regulă. Următorul pas a fost înființarea Asociații sportive ProAdrenaline Parâng, în cadrul căreia s-a dezvoltat Școala de zbor ProAdrenaline Paragliding Center.

Instruirea și pregătirea piloților elevi de parapantă a devenit pentru mine o profesie și pot spune că satisfacția celor care au învățat să se bucure în siguranță de plăcerea zborului este de asemenea și pentru mine o satisfacție de neegalat.

Sper ca în curând acest minunat sport să devină la fel de popular la noi ca și în alte țări cu tradiție.

Vă invit să încercați și voi experiența minunată a zborului în tandem sau chiar să deveniți piloți de parapantă… o să vă placă mai mult decât vă așteptați…

Toma Coconea

Toma Coconea a descoperit zborul parapanta în muntele său de suflet, cum îi spune şi acum Parângului, chiar dacă a survolat Alpii de atâtea ori. Însă peste Parâng a zburat prima dată, ştie fiecare bucăţică din muntele acesta, îl nunoaște ca pe propriul buzunar… Şi mai ştie că Parângul i-a dăruit viaţa care îi place: cea în inima naturii.

Tomi, cum îi spun prietenii, s-a remarcat prin talentul și capacitățile sale, dând dovadă de o voință extraordinară… În scurt timp a adunat sute de ore de zbor și a obținut mai multe premii la diverse concursuri de zbor cu parapanta, devenind cunoscut și foarte îndrăgit de piloții din țară și din lume.

Tomi și-a facut din pasiune și o carieră, este instructor de zbor cu parapanta și a insuflat multor doritori această pasiune deosebită pentru zbor.

Școala de zbor cu parapanta ProAdrenaline  colaborează cu Toma Coconea și împreună urmărim dezvoltarea acestei activități în zona Munților Parâng  și în alte locuri din țară.