fd8b0f77d767f1f6640afba6916ff67c_L

 UP Kantega XC2 este construită pentru performanță. Este răspunsul direct al UP la cerințele noii generații de sportivi, piloți de aripi EN B, LTF 1-2, aripi care sunt capabile de a duce piloții pe lungi triunghiuri alpine FAI prin condițiile cele mai dificile.

UP Kantega XC2 nu este o parapanta de performanță clasică, deși dispune de performanțele unei astfel de aripi. Nu are caracteristicile de zbor solicitante asociate în mod normal cu performanța la acest nivel și este concepută pentru a excela în cele mai solicitante condiții, permițând pilotului posibilitatea de a profita la maximum de fiecare zi de zbor din plin.

Clasa EN B, LTF 1-2, este cea mai importantă în gama oricărui producător, uneori  70-80 % din toate aripile vândute la nivel global sunt aripi EN B, LTF 1-2. Acest lucru înseamnă că trebuie să existe ceva pentru aproape toată lumea în această clasă, iar Kantega XC2 este aici pentru împătimiții de XC. Ea are performanța de a le permite să își atingă obiectivele ambițioase, într-un mod  în care siguranța și plăcerea de pilotare nu sunt compromise. Acest lucru se traduce în mai puțin stres legat de evoluța aripii în zbor, permițând ca mai multe resurse mentale să fie alocate pentru considerente tactice și strategice. Testele și sondajele au arătat că piloții tind să aterizeze cu zâmbete largi și o dispoziție pentru mai mult, după fiecare ieșire, ceea ce ne demonstrează că o aripa deosebit de bună pentru zborurile de XC.

Câteva caracteristici specifice:

Viteza de zbor mare, curbă polară plată;

ASS și BTS pentru o mai bună manipulare și înaltă eficiență în exploatarea termicelor;

Scripeți BB  – eficiență și tensiune redusă în bara de speed, destinat să devină o a doua natură pentru pilot;

Mâner pivotant de frână – pentru evitarea rasucirii suspantelor;

Noi mânere de frână UltraGrip UP;

Varfurile aripilor curbat-spate pentru o mai bună manevrabilitate și  îmbunătățire a ratei de urcare

Bordul de fugă cu întărituri pentru optimizarea aerodinamică;

Galeria superioară de suspante scoase din manta, combinate cu linii principale Dyneema ușor izolate – combinație ideală de siguranță cu reducerea a forței de frecare;

Aspect și formă perfectă cu consum redus de material;

Mai multe detalii Kantega XC 2                               Galerie foto Kantega XC 2

Pentru informații legate de preț și livrare vă rugăm să ne contactați.