Pentru o experiență cât mai plăcută, este bine să cunoașteți câteva informații de care să țineți cont atunci când veți dori să zburați cu parapanta.

 

Este indicat să aveți o rezervare sau să dețineți un voucher pentru a avea prioritate față de alte persoane care nu sunt programate.

De regulă, piloții Pro Adrenaline efectuează zboruri în câteva zone favorabile acestei activități: Masivul Parâng, stațiunea StrajaClopotivaTransalpina, dar în anumite situații, pentru grupuri organizate ne vom deplasa și în alte zone din țară. Zborurile în tandem se pot efectua, pe tot parcursul anului, inclusiv iarna însă numai atunci când condițiile meteorologice sunt favorabile. De aceea, este important să confirmați telefonic programarea cu o zi înainte de data stabilită. În cazul în care condițiile meteo se schimbă (chiar la locul de decolare) și nu mai sunt favorabile (direcția și intensitatea vântului, ploaie, ninsori, ceață) din motive de siguranță, zborul va fi reprogramat pentru o altă zi. Decizia de a decola sau nu, aparține în totalitate pilotului de tandem.

Piloții de tandem asigură echipamentul necesar zborului, inclusiv cască de protecție, însă este indicat să aveți următoarele: ghete sau bocanci, ochelari de soare și mânuși pe timp de iarnă.

Durata activității (pregătirea și zborul în sine) poate varia între o oră și trei ore, în funcție de condițiile meteo și de tipul zborului ales. Durata unui zbor STANDARD este de aproximativ 15 minute. La cerere, în funcție de condițiile meteorologice și de zonă, se pot face zboruri de durată, (o oră) sau de distanță.

Vârsta nu este o limită, copii sau adulți până la orice vârstă se pot bucura deopotrivă de zborul cu parapanta în tandem. Pentru minori este necesar acordul părinților.

Transportul la locul de decolare (pe cablu sau cu mașina) nu este inclus în prețul zborului.

Pentru alte informații vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe email.