Salutare prieteni!

Nu vă e dor ”s-o facem lată” din nou ?!? Așa ca de închidere de sezon… ne-am gândit să combinăm Halloween-ul cu parapanta… carnaval și zbor… ce credeți că o iasă ?!? Vă așteptăm să vedeți cu ochii voștri!!! Ne organizăm puțin și facem de un concurs de aterizare la punct fix, un concurs de costume de halloween, punem de o tocăniță la ceaun, o chitară și un foc de tabără… și ce mai trebuie ca ”SĂ NE SIMTEM BINEEEE CU TOȚII”

Deoarece Pensiunea Doctorelu este ocupată pe o perioadă mai lungă de timp, locația pentruHALLOWEEN PARAGLIDING PARTY, sediul central și locul faptei vor fi la Pensiunea Dany (http://www.turistinfo.ro/…/cazar…/pensiunea_dany-c74560.html ), la 2 km pe pe vale spre Retezat. La Pensiunea Dany sunt disponibile 30 de locuri în camere cu două sau 3 paturi, la prețuri foarte ok: 30 lei/persoană/noapte în condiții foarte bune. Pentru cei care doresc se poate sta cu cortul în curtea pensiunii, cu acces la baie pentru 10 lei/cort/noapte. Meniul zilei va fi disponibil pentru 15 lei cu două feluri și sâmbătă seara toată lumea este invitată la tocăniță la ceaun.

Se pare că meteo va fi ok… Clopotiva-Magic-Land… și sperăm să putem zbura! Pentru urcare spre decolare vor fi disponibile mașini, din oră în oră cu 10 lei/pers. Sâmbătă, pentru amuzament se va organiza un Concurs de Aterizare la Dovleac Fix și Carnavalul Monștrilor Zburători care va continua cu Halloween Party la Pensiunea Dany. Câștigătorii vor fi premiați și lăudați cum se cuvine, ideea e ca toată lumea să se simtă bine!!! Pentru rezervări puteți suna la tel: 0748.304.971 – Dna. Cristina – administrator Pensiunea Dany. Pentru mai multe detalii Dan Toterman – 0730.76.76.82. Vă așteptăm cu drag!