Salutare din Munții Parâng!

Încă odată, Festivalul Aerociudaților și-a îndeplinit scopul!
Timp de câteva zile, oameni din toate colțurile țării, și chiar din alte țări, ne-am întâlnit în inima muntelui, am ieșit din tiparele și carapacea cotidianului și am trăit clipe pline de bucurie, non-stop cu zâmbetul pe buze, cu sufletele mult mai apropiate și vise mai vii decât în viața de zi cu zi…
A fost o experiență plăcută și interesantă pe care am împărtășit-o cu mulți prieteni mai vechi și mai noi și totul a devenit o amintire plăcută !!!
Pentru că festivalul e făcut de parapantiști, seamănă foarte mult cu zborul… zborul este o stare de spirit… chiar dacă uneori nu putem decola cu parapantele, din cauza condițiilor meteo, noi știm să ne deschidem aripile din interior și să zburăm plini de voie bună, printre zâmbete, vise, mici bucurii ale vieții și amintiri nemuritoare… ?
Anul acesta am primit o ștafetă… un simbol al prieteniei ce ne leagă în timp! Mulțumesc Doamna Iulia pentru încrederea acordată! Vom duce această ștafetă mai departe, în timp și ne vom revedea peste 10 ani, la fel de tineri, la fel de vii, la fel de puternici și de visători, totdeauna, în căutare de noi experiențe și aducând cu noi amintiri neprețuite…
Căci tot ce putem face este să scriem o poveste pe care cândva, cineva să o citească, să zâmbească și să privească tăcut în zare…
Mulțumesc tuturor participanților, care au pus suflet și energie! Mulțumesc celor care s-au implicat, au susținut festivalul și ne-au ajutat chiar și cu o vorbă bună! Mulțumesc celor care ne-au promovat! Mulțumesc fotografilor care ne-au imortalizat! Mulțumesc celor care au bătut cale lungă, special pentru a fii prezenți, venind din SUA, Spania, Austria!
Mulțumesc gazdelor de la Vila Parâng care ne-au suportat și ne-au susținut! Mulțumesc lui Adi Câmpeanu care alături de suflet a pus în joc și vocea sa pentru a ne încânta la propriu și la figurat!
Mulțumesc membrilor ProAdrenaline Paragliding Club pentru susținere și organizare!
Pentru ce nu am făcut bine vă asigurăm că am notat și învățat câte ceva și în edițiile viitoare ne vom strădui să facem mai bine unele chestii și detalii!
Aerociudatul NR. 1 a zâmbit din nou! ? SUNTEȚI MINUNAȚI!!! ?
Ne vedem cel târziu în 2018!!! ?