Salutare dragi prieteni, zburători sau pur și simplu iubitori ai muntelui și întâlnirilor la înălțime !
Avem plăcerea de a vă invita și în acest an la Festivalul Aerociudaților ediția 2015, eveniment ce va avea loc în data de 13 – 15 Martie la Vila Parâng.
Conform tradiției, ne vom întâlni din nou, pentru a sărbători împreună deschiderea următorului sezon de zbor, dar totodată și pentru a cinsti memoria celor care au pus bazele acestui minunat sport și au contribuit la dezvoltarea zborului cu parapanta, celor care ne călăuzesc din ceruri, dar au rămas pe veci alături de noi, în amintiri și în inimi.
Nea” Liviu Iovan – Aerociudatul Nr. 1 al echipei de temerari ai zborului liber, ne cheamă cu brațele deschise sus, în Parâng, în mutele lui de suflet, pentru a duce mai departe ceea ce s-a început cu mulți ani în urmă, pentru a ne urma zborul și visele, indiferent de încercările vieții.
Ca de obicei, Carnavalul și jocurile de cabană vor fi punctul forte al Festivalului și binențeles, dacă vremea ne va permite, nu vom rata șansa unor zboruri cu parapanta. Din câte se pare, vom avea parte și zăpadă din belșug, așa că ne putem bucura și de activitățile specifice iernii. Pentru toate activitățile am pregătit premii și tradiționalele surprize amuzante. Dorim să ne revedem într-un număr cât mai mare, la Festivalul Aerociudaților 2015, să ne simțim bine împreună, să ne bucurăm de revedere și să ne distrăm ca de obicei, să povestim tuturor cum și ce a fost și împreună să continuăm să facem planuri pentru viitor.
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel. 0730.767.682 – Dan Toterman sau pentru rezervări și detalii despre cazare la tel. 0722.318.897 și 0722.395.142 – administrator Vila Parâng.
ProAdrenaline – Paragliding Center și Aerociudatul Nr. 1 vă invită să vă alăturați încă odată, la Festivalul Aerociudaților 2015, să petrecem, să zburăm, să ne simțim bine și să începem plini de optimism noul sezon de zbor din acest an. Vă așteptăm cu drag!