2 afis

Salutări dragi prieteni!
După cum știți cu toții, de curând, un bun prieten, un om deosebit, a decolat în zborul veșnic spre nemărginirea cerului albastru pe care l-a iubit atât de mult… Nea Liviu, rămâne însă prezent în inimile noastre, prin ceea ce a făcut pentru noi, prin felul în care ne-a format și ne-a crescut. Nu-l vom uita niciodată și-i vom păstra vie amintirea așa cum știm că și-a dorit și el…
Ne vom aduna din nou în Parâng, muntele său de suflet și locul unde mulți dintre noi am decolat prima dată și vom continua ceea ce el a început… Festivalul Aerociudaților din Parâng, aflat la 14-a ediție va fi pentru prima dată un omagiu adus activității Aerociudatului Nr. 1.
Cei care au avut ocazia să îl cunoască foarte bine (ghiolbanii) și dar și cei care doar au auzit de el, sunteți așteptați cu toții la Festivalul Aerociudaților 2014 – in memoriam Liviu Iovan.
În spiritul vechii tradiții și din dorința mai multor participanți ne vom întâlni anul acesta la Vila Parâng. Vom fi aproape de locul de unde mulți dintre noi au decolat pentru prima dată (bolovanul din Poieniță) și dacă vremea va fi îngăduitoare cu noi vom avea posibilitatea să ne deschidem aripile și să ne etalăm creațiile aerociudate, în spiritul Carnavalului Aerociudaților. Jocurile de cabană, concursul de bancuri și petrecerea vor fi nelipsite, ca de obicei.
Pe parcursul Festivalului, pe un monitor Tv se vor derula imagini și filme care vor rememora activitatea Dn-lui Liviu Iovan. Celor care au astfel de inregistrări și doresc să le aducă pentru vizionare le mulțumim anticipat.
Oamenii vin și pleacă… dar urmele lor rămân ! așa că luați-vă aeronavele în cârcă, costumațiile aerociudate, spiritul de voie bună și haideți să ne întâlnim din nou și să deschidem oficial sezonul de zbor 2014.
Pentru acest eveniment s-au negociat prețurile la cazare și avem suma de 30 lei/peroană/noapte. De asemenea avem prețuri prietenoase la bar și masă. Rezervările se pot face direct la numerele de telefon 0722.318.897 și 0722.395.142
Vă așteptăm cu drag la acest eveniment și sperăm că prezența se va face într-un număr cât mai mare.
Această dată a fost cea mai favorabilă pentru majoritatea celor cu care s-a discutat. Ne pare rau pentru cei care și-ar fi dorit să participe, însă datorită unor diverse motive nu pot veni acum. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pagina eveniment pe Facebook

Calendar activități ProAdrenaline Paragliding Center