ProAdrenaline Paragliding Tandem

„Nu tipul de avion cu care ai zburat contează cel mai mult, ci ceea ce rămâne în sufletul tău din înălţimile pe care le-ai atins.”

We love to fly !

Frumusețea zborului este aproape de nedescris, acolo, sus, senzația de libertate și înălțare te copleșesc și te simți împlinit!

Trăiești visul omenirii, te-ai desprins de sol și pentru moment, ai învins gravitația!

Zborul este o experiență care îți oferă încredere în forțele proprii și te face să simți pe deplin, gustul libertății… este ceva ce poate demult ți-ai dorit să faci, măcar odată în viață…

Oamenii sunt păsări cu aripile crescute pe dinăuntru, spunea Nichita Stănescu !

Bucură-te de această experiență!

Câteva informații despre zborul în tandem

Este modalitatea cea mai simplă pentru a experimenta zborul cu parapanta. Totul se desfășoară în condiții de siguranță maximă. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple ale pilotului de tandem. Împreună veți trăi o experiență minunată!
Este o parapantă special concepută pentru zbor cu două persoane, pilot și pasager. Pilotul se află pe locul din spate și se ocupă de toate manevrele necesare începând cu decolarea, pilotarea în zbor și aterizarea. Tu trebuie doar să ai încredere, să te relaxezi și să te bucuri de experiența deosebită a zborului.
Sunt special atestați pentru această activitate și au obținut o licență în urma unui curs de pilot tandem. Practicăm această activitate cu seriozitate și plăcere de peste 10 ani, acumulând o bogată experiență de zbor. Poți avea deplină încredere în noi !
Așa cum se poate vedea în imaginile alăturate, decolarea se face prin simpla alergare, urmărind indicațiile pilotului. După cațiva pași, parapanta se va desprinde de sol și va plana în aer fără a avea senzația de salt în gol.
În timpul zborului pasagerul stă comod bucurându-se de peisaje și senzații deosebit de frumoase. Pilotul se ocupă de tot ceea ce e necesar pentru ca totul să decurgă normal și în siguranță maximă. Zborurile în tandem se pot efectua pe tot parcursul anului, inclusiv iarna.
Aterizarea este foarte simplă, pilotul va manevra parapanta în zonele de aterizare special amenajate pentru zborurile de tandem. Contactul cu solul se va face foarte lin, eventual la indicațiile pilotului se vor face câțiva pași de alergare.

Cum procedăm?

Dacă doriți să faceți un zbor cu parapanta aveți la dispoziție următoarele variante:

Fie că doriți să beneficiați de diversele promoții, fie că doriți să faceți celor dragi cadouri deosebite, aveți posibilitatea să achiziționați unul sau mai multe vouchere pentru zbor cu parapanta.
Veți discuta cu unul dintre piloții ProAdrenaline și împreună veți stabili toate detaliile necesare pentru zbor.

Astfel, veți avea prioritate în programul de desfășurare a zborurilor.

Tipuri de zbor în tandem

Zborul cu parapanta, în tandem, de poate face în mai multe variante. Mai jos, sunt descrise trei tipuri de zbor, pentru care puteți opta.
Este recomandat pentru primele zboruri cu tandemul. Pasagerul are astfel ocazia să experimenteze și să se bucure de senzațiile zborului cu parapanta. Durata unui zbor standard este între 10 și 15 minute.
Acesta este un tip de zbor acrobatic și va oferi pasagerului o doză maximă de adrenalină! În timpul zborului se vor executa diverse manevre acrobatice pentru o experiență extremă.
Acest tip de zbor necesită anumite condiții meteorologice favorabile. Se poate face pe timpul primăverii și verii, în zile însorite, când curenții ascendenți care se creează, ne permit urcarea la altitudini mai mari, aproape de baza norilor (maxim 3000 m). Durata medie este între 30 de minute și o oră. Peisajul care poate fi admirat de la această altitudine este magnific. Dacă din cauza condițiilor zborul va fi mai scurt ca durată, se va considera că s-a făcut un zbor standard.

Programarea zborului în tandem

Pentru planificarea programului de desfășurare a zborurilor și pentru a vă menține prioritatea vom face împreună o programare de zbor.

Aveți posibilitatea de a consulta aici calendarul de activități al ProAdrenaline Paragliding Center pentru a vedea dacă data aleasă de dvs. nu se suprapune cu alte activități deja programate de noi.

Un aspect foarte important este alegerea zonei de zbor. Piloții vor ține cont de dorințele pasagerilor însă alegerea se va face și în funcție de condițiile meteo specifice zonelor respective.

Vă reamintim că zborurile se pot efectua numai în zilele cu condiții meteorologice favorabile.

Informațiile de pe website sunt cu caracter orientativ, de aceea este necesar să contactați piloții ProAdrenaline pentru a stabili cât mai exact detaliile programării pentru zbor.

Vă rugăm să rețineți  și să respectați data și ora programării.

Zborul cu parapanta poate fi un cadou deosebit pentru diverse ocazii! Oferă o experiență extraordinară celor dragi sau chiar ție însuți!

Rezervare prin voucher

Want do it? Just do it !

Rezervare prin telefon

Împreună vom stabili toate detaliile pentru a avea o experiență cât mai plăcută!

Suntem aici pentru pasagerii noștri!

Siguranța și plăcerea pasagerilor sunt obiectivele noastre, atunci când zburăm în tandem.

Pentru ca experiența dumneavoastră să fie cât mai plăcută, vă rugăm să citiți politica de confidențialitate, termenii și condițiile de valabilitate care trebuie respectate.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați. Vă vom explica în detaliu cum decurge totul.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută!

Vă așteptăm cu drag!

Amintiri fascinante

Dacă dorești să păstrezi sau să împărtășești cu prietenii experiența și senzațiile din timpul zborului, avem posibilitatea de a face poze și filme la calitate HD (action-camera GoPro).

Amintirile vor prinde viață mai ușor, atunci când dorești.