Școala de zbor ProAdrenaline

Odată ce ai simțit gustul zborului, vei umbla pe pământ cu ochii întorși către cer, acolo de unde ai venit… și unde mereu vei dori să te întorci.
Leonardo da Vinci
 • trăiește-ți visul

  Școala ProAdrenaline

 • trăiește-ți visul

  Școala ProAdrenaline

 • trăiește-ți visul

  Școala ProAdrenaline

 • trăiește-ți visul

  Școala ProAdrenaline

Suntem aici pentru tine

Zborul cu parapanta este o ramură aeronautică de sine stătătoare, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. În România, ca și în multe alte țări, activitatea de zbor cu parapanta este legiferată și se desfășoară în conformitate cu anumite reglementări și standarde care vizează în special siguranța și securitatea, atât a pilotului de parapantă cât și a terțelor persoane. Aceste legi  și reglementări trebuie cunoscute și respectate.

Zborul a fost dintotdeauna un vis al omului pe care acesta a încercat prin diverse mijloace să îl transforme în realitate. Cu multe sacrificii și multă dăruire din partea unor oameni deosebiți, în cele din urmă putem spune acum că oricine dorește cu adevărat poate să zboare, poate chiar mai ușor decât își imaginează. Este necesar doar să urmezi cursurile unei școli de zbor cu parapanta pentru a învăța cum să zbori în siguranță și cât mai eficient.

Primele generații de piloți de parapantă nu au avut de ales și au fost nevoite să experimenteze și să învețe pe cont propriu ce înseamnă zborul cu parapanta. Evident, în cazul învățării și practicării ca autodidacți, progresul dumneavoastră va fi foarte lent și veți fi expus la multe riscuri inutile, nefiind în cunoștință de cauză în multe situații. În viață, este ineficient să învățam totul din propriile greșeli.

Dacă iți dorești să devii pilot de parapantă, primul pas pe care trebuie sa îl faci este să iei legătura un instructor de zbor cu parapanta, atestat în acest scop, alături de care poți avea certitudinea că vei face toți pașii necesari pentru a deveni un bun pilot de parapantă, capabil să zboare în siguranță.

Ce facem noi ?

Te facem pilot

INSTRUCTORII CALIFICAȚI

Îți vor pune la dispoziție toată experiența lor și îți vor explica în detaliu ce înseamnă zborul cu parapanta.

Teorie și practică

PROGRAMUL DE PREGĂTIRE

Progresul pilotului-elev este înregistrat în Caietul de pregătire al Pilotului-Elev.

Asigurăm echipament

TOT CE ÎȚI TREBUIE

Parapanta omologată pentru școală, seleta cu protecție, parașuta de salvare, cască de protecție, stații radio.

Cursul de inițiere

Se adresează celor interesați să descopere la modul general și rapid, ce înseamnă zborul cu parapanta.

Cursul SafePara 4

Este cel mai popular tip de curs deoarece majoritatea persoanelor optează pentru obținerea licenței de pilot de parapantă.

Cursul de zbor termic

Se adresează piloților cu licență, care și-au însușit cunoștințele de bază și doresc să își dezvolte performanțele de zbor.

Înscrie-te

Școala de zbor ProAdrenaline - învață să zbori în siguranță !

Înscrie-te

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile de desfășurare a cursurilor de zbor cu parapanta.

Pentru mai multe informații și detalii vă rugăm să ne contactați.