3899dfe821816fbcb3db3e3b23f81585_L

Construit pentru zborul de plăcere, situat în clasa EN B, LTF 1-2, Makalu 3 inspiră încredere și vă îndeamă să progresați în siguranță spre obiectivele dvs. de zbor. Manevrarea unei aripi Makalu 3 este sublimă, alura este sportivă, fără a fi nervoasă, performanța este demnă de un design mult mai exigent.

Noul Makalu 3 de la UP foloseste toate progresele tehnologice pe care le cunoaștem în scopul de a face din zbor o sursă deplină de satisfacții pentru dvs. Aceste lucruri nu pot fi toate vizibile la prima vedere , dar conferă aripii un caracter puternic și rafinat.

Makalu 3 a găsit deja mulți adepți în întreaga lume, piloti care apreciaza caracterul său iertător cuplat cu înalta performanță, plăcut de utilizat de zi cu zi și ușurința în pilotare. Aripa este utilizată atât ca o aripă de școală pentru începatorii talentați, dar de asemenea, ca o aripa de XC care face învățarea și progresul mult mai ușor și mai puțin stresant . Este o aripa care inspiră încredere chiar de la început și lăsa pilotul concentrat pe îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor, mai degrabă decât a fi nevoie să se preocupe cu stabilizarea aripii.

În cazul testelor recente făcute de DHV, cu un număr de aripi  EN A, LTF 1 și EN B, LTF 1-2, pentru a vedea dacă zvonul că unele aripi au fost ascunse în aceste clase, în ciuda faptului de a avea caracteristici prea solicitante de zbor, Makalu 3 a ieșit fără probleme în partea de sus a clasei sale în fiecare aspect, punând de multe ori chiar și aripi EN A, LTF 1 la respect , arătând reacții mai ușoare și mai iertătoare la manevrele de testare. De fapt, mărimea L a aripii Makalu3 a trecut testele în categoria EN A, LTF 1, dar mulți încă mai cred că a aripa este EN B, LTF 1-2 în toate mărimile, nu în ultimul rând pentru că este atât de performanță și de manevrabilă în această categorie .

Caracteristici ale parapantei Makalu 3:

Aripa intermediară și de bază, ideală ca prima aripa după școală și construită pentru a vă menține fericit pentru mulți ani;

Design 3-liner – ușoară sortare a liniilor de suspante, mai putină frânare, mai multe rezerve de performanță;

Varfurile aripilor curbat-spate, ca la aripile mai bine cotate;

Design îmbunătățit pentru utilizarea eficientă a sistemului de speed cu viteza de top de mare;

Sistem de întărituri de stabilizare (ASS) în loc de Mylar pentru o definiție perfectă a bordului de atac, greutate redusă și ușor de ambalat. Reducerea frecării prin menținerea unei forme curate;

Sistemul de tensionare de frânare (BTS) pentru manevrare fină și tensiune optimă pe bordul de fugă;

Forma panourilor 3D – mai putine riduri în coronament, o performanță mai bună și o rezistență mai mare la colaps;

Deschiderea celulelor în formă de semilună – definiție mai bună a bordului de atac, frecare redusă;

Materiale de construcție mai ușoare, dar cu clasica longevitate UP;

Patru dimensiuni , de la – XS la L – acoperă o gamă de greutate 55-126 kg;

 Mai multe  detalii Makalu 3                              Galerie foto Makalu 3

Pentru informații legate de preț și livrare vă rugăm să ne contactați.