ProAdrenaline Paragliding Tandem

Must do it – just do it !

Oamenii sunt păsări cu aripile crescute pe dinăuntru, spunea Nichita Stănescu ! Zborul este o experiență care îți oferă încredere în forțele proprii și te face să simți pe deplin, gustul libertății… este ceva ce poate demult ți-ai dorit să faci, măcar odată în viață…

We love to fly !
Frumusețea zborului este aproape de nedescris, acolo, sus, senzația de libertate și înălțare te copleșesc și te simți împlinit, ai trăit visul omenirii de a se desprinde de sol și a se ridica mai sus de natura sa…

Un cadou extraordinar !
Zborul cu parapanta poate fi un cadou deosebit pentru diverse ocazii… Oferă ceva extraordinar celor dragi sau chiar ție însuți…

Bucură-te de viață !

Câteva informații despre zborul în tandem

Este modalitatea cea mai simplă pentru a experimenta zborul cu parapanta. Totul se desfășoară în condiții de siguranță maximă. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple ale pilotului de tandem. Împreună veți trăi o experiență minunată !

Este o parapantă special concepută pentru zbor cu două persoane, pilot și pasager. Pilotul se află pe locul din spate și se ocupă de toate manevrele necesare începând cu decolarea, pilotarea în zbor și aterizarea. Tu trebuie doar să ai încredere, să te relaxezi și să te bucuri de experiența deosebită a zborului.

Sunt special atestați pentru această activitate și au obținut o licență în urma unui curs de pilot tandem. Practicăm această activitate cu seriozitate și plăcere de peste 10 ani, acumulând o bogată experiență de zbor. Poți avea deplină încredere în noi !

Așa cum se poate vedea în imaginile alăturate, decolarea se face prin simpla alergare, urmărind indicațiile pilotului. După cațiva pași, parapanta se va desprinde de sol și va plana în aer fără a avea senzația de salt în gol.

În timpul zborului pasagerul stă comod bucurându-se de peisaje și senzații deosebit de frumoase. Pilotul se ocupă de tot ceea ce e necesar pentru ca totul să decurgă normal și în siguranță maximă. Zborurile în tandem se pot efectua pe tot parcursul anului, inclusiv iarna.

Aterizarea este foarte simplă, pilotul va manevra parapanta în zonele de aterizare special amenajate pentru zborurile de tandem. Contactul cu solul se va face foarte lin, eventual la indicațiile pilotului se vor face câțiva pași de alergare.

Rezervarea și programarea zborului în tandem

Pentru a avea șanse cât mai mari în efectuarea unui zbor cu parapanta este necesar să facem o programare.

În acest scop aveți la dispoziție următoarele variante:

  • Achiziția unui VOUCHER;
  • Rezervare online sau telefonică;

Astfel, veți avea prioritate în programul de desfășurare a zborurilor, veți putea să vă planificați activitățile așa cum doriți și veți evita pierderea timpului așteptând după alte persoane.

Aveți posibilitatea de a consulta aici calendarul de activități al ProAdrenaline Paragliding Center pentru a vedea dacă data aleasă de dvs. nu se suprapune cu alte activități deja programate de noi.

Vă reamintim că zborurile se pot efectua numai în zilele cu condiții meteorologice favorabile.

Informațiile de pe website sunt cu caracter orientativ, de aceea este indicat să contactați piloții ProAdrenaline pentru a stabili cât mai exact detaliile programării pentru zbor.

Vă rugăm să rețineți  și să respectați data și ora programării.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută!

Un aspect foarte important este alegerea zonei de zbor. Piloții vor ține cont de dorințele pasagerilor însă alegerea se va face și în funcție de condițiile meteo specifice zonelor respective. Împreună vom stabili zona cea mai favorabilă pentru o experiență cât mai plăcută.

Achiziționează un voucher
Rezervare zbor tandem

Tipuri de zbor în tandem

Este recomandat pentru primele zboruri cu tandemul. Pasagerul are astfel ocazia să experimenteze și să se bucure de senzațiile zborului cu parapanta. Durata unui zbor standard este între 10 și 15 minute.
Acest tip de zbor necesită anumite condiții meteorologice favorabile, de obicei pe timpul verii, în zile însorite, curenții ascendenți care se creează, ne permit urcarea la altitudini mai mari, aproape de baza norilor (maxim 3000 m). Durata medie este între 30 de minute și o oră. Peisajul care poate fi admirat de la această altitudine este magnific.
Acesta este un tip de zbor acrobatic și va oferi pasagerului o doză maximă de adrenalină! În timpul zborului se vor executa diverse manevre acrobatice pentru o experiență extremă.

Amintiri fascinante

Dacă dorești să păstrezi sau să împărtășești cu prietenii experiența și senzațiile din timpul zborului, avem posibilitatea de a face poze și filme la calitate HD (action-camera GoPro). Amintirile vor prinde viață mai ușor, atunci când dorești.

Suntem aici pentru tine !

Siguranța și plăcerea pasagerilor sunt obiectivele noastre, atunci când zburăm în tandem.

Pentru o bună organizare și desfășurare a activităților de zbor este necesară o programare a zborurilor în tandem.
În acest sens, te rugăm să citești termenii și condițiile care trebuie respectate. Află cum poți beneficia de o reducere pentru grupuri sau cum poți să obții un voucher la un preț avantajos. Dacă dorești mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Îți vom explica în detaliu cum decurge totul.

Te așteptăm cu drag !

„Nu tipul de avion cu care ai zburat și nici înalţimea la care ai ajuns nu contează cel mai mult, ci ceea ce rămane în sufletul tău din înălţimile pe care le-ai atins.”

(Doru Davidovici)